• Woodle Woodmade Light

 • Woodle Woodmade Light

Solar Woodle buitenlamp

Zonne-energie
Stroomkosten
Energie zuinig

Verlichting op zonne-energie!

SolarWoodle verlichting werkt op zonne-energie. Ze hebben een goede reputatie door de hoge lichtopbrengst en de lange brandduur. Onze verlichting is robuust en strak afgewerkt met roestvrij staal. Overdag wordt via een hoogwaardig zonnepaneel een forse batterij in de lamp opgeladen. De geïntegreerde elektronica en de intelligente besturingssoftware zorgt ervoor dat het armatuur het hele jaar door lang brandt in de nacht. Doordat er geen kabels nodig zijn en de Woodle snel te installeren is, kunt u de lamp zelfs nog verplaatsen na verloop van tijd. Wij werken zoveel mogelijk met lokale materialen en onze leveranciers worden allemaal geselecteerd op duurzaamheid. Dankzij ons unieke ontwerp en werkwijze kunnen wij de Woodle geheel energie-neutraal vervaardigen. Sterker nog, de Woodle is energiepositief: de Woodle geeft energie!

 • Woodle Woodmade Light

  Na vele jaren heb ik eindelijk mooie zonnelampen gevonden. Gevat in douglashout, degelijk Hollands ontwerp en warm licht. Ik heb er nu vijf staan langs het pad van onze parkeerplaats naar het huis en ze verwelkomen de avondlijke bezoekers. Zonder gegraaf van kabels, het aanleggen van schakelaars en het ontvangen van elektriciteitsrekeningen. Solarlampen zijn er al zo’n 15 jaar, maar de kwaliteit van het licht en de brandduur vielen mij altijd tegen. Maar de Woodle doet het uren! Een absolute aanrader!

  Jaap Gelderloos, Stroomzicht - De Hoef

 • Woodle Woodmade Light

  Wij waren op zoek naar een stoere maar natuurlijke lamp voor in onze sauna. Met de Woodle is dit helemaal gelukt! We mochten zelfs een Woodle proberen voordat we deze definitief aanschaften. We zijn zeer te spreken over SolarWoodle en de service van dit bedrijf. Kortom, een echte aanrader!

  Sauna Dalhuus - Wildervank

 • Woodle Woodmade Light

  Als vakantiecentrum zijn wij hard op weg naar volledige duurzame verlichting. Wij hebben bij SolarWoodle verlichting besteld om te proberen. Wij zijn erg tevreden over de lichtopbrengst en brandduur. We kunnen nu verlichting installeren helemaal op maat. Als je betrouwbare verlichting wilt zonder graafkosten moet je bij SolarWoodle zijn!

  Vakantiecentrum Dennenoord - Texel

 • Woodle Woodmade Light

  Wij zijn een mini-camping die terug gaat van "park" naar "terrein". De SolarWoodle armaturen passen hier perfect in. Zonder graafwerk en kabels kunnen wij onze trouwlocatie mooi verlichten. De Woodle armaturen doen het perfect, zelfs al staan ze middenin het bos!

  Minicamping 's-Koonings Veld - Arnhem

 • Woodle Woodmade Light

  Wij hebben de SolarWoodle armaturen aangeschaft om onze Safarilodges uit te lichten. Wij zijn erg tevreden over de armaturen: Ze geven prachtig licht en er zijn nooit meer kabels nodig. SolarWoodle verlichting past helemaal in onze visie van duurzame recreatie!

  Camping De Boshoek - Voorthuizen

 • Woodle Woodmade Light

  Voor ons is de Woodle een fantastische uitkomst. Dit past helemaal in onze duurzame kustplannen!

  Strandpaviljoen C-Side

 • Woodle Woodmade Light

  Wij hebben de Woodle palen aangeschaft omdat wij onze tuin duurzaam wilden verlichten. Als leverancier van zonnepanelen is dit de perfecte oplossing voor ons terrein. Kortom een aanrader!

  Schoonzon.nl - Ede

Dutch Design

Dutch design

De Woodle is op en top Hollands: Ontworpen en vervaardigd in Nederland. De Woodle heeft alle kenmerken van Dutch Design: uniek, een minimalistische strakke vorm en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Bij de keuze van de materialen wordt zoveel mogelijk met lokale materialen gewerkt. Dankzij de materiaalkeuze kunnen we de Woodle op elke situatie aan laten sluiten en past het concept in elk terrein. Daarnaast zijn alle modellen in Nederland ontworpen, vervaardigd en getest.