• Woodle Woodmade Light

 • Woodle Woodmade Light

SolarWoodle
Lighting your future!

Zonne-energie
Stroomkosten
Energie zuinig

Duurzame verlichting op zonne-energie!

SolarWoodle verbetert de wereld! Wij gaan lichtvervuiling tegen en verlichten alleen op plekken waar dat echt noodzakelijk is. Onze duurzame solarverlichting draagt bij aan een betere leefomgeving voor iedereen.  Dankzij onze natuurlijke zonne-verlichting heeft uw terrein een duurzame uitstraling zowel overdag als in de nacht. Omdat onze software zeer nauwkeurig kan verlichten gaan wij lichtvervuiling tegen. Zo kan er zonne-verlichting aangeschaft worden die goed is voor mens en dier. Dankzij onze lokale productie belasten we het milieu zo min mogelijk. De Woodle is van zeer hoge kwaliteit met een lange levensduur. De verlichting is afgewerkt met RVS en gehard glas. Tevens heeft onze solarverlichting een extreem hoge waterdichtheid en is het geschikt voor gebieden met temperaturen van -40 tot +60 graden Celsius. Omdat er geen kabels nodig zijn voor installatie bespaart u veel tijd en grondstoffen. Kortom, De Woodle is overal inzetbaar en zonder gedoe! Dat wilt u toch ook?

 • Woodle Woodmade Light

  Na vele jaren heb ik eindelijk mooie zonnelampen gevonden. Gevat in douglashout, degelijk Hollands ontwerp en warm licht. Ik heb er nu vijf staan langs het pad van onze parkeerplaats naar het huis en ze verwelkomen de avondlijke bezoekers. Zonder gegraaf van kabels, het aanleggen van schakelaars en het ontvangen van elektriciteitsrekeningen. Solarlampen zijn er al zo’n 15 jaar, maar de kwaliteit van het licht en de brandduur vielen mij altijd tegen. Maar de Woodle doet het uren! Een absolute aanrader!

  Jaap Gelderloos, Stroomzicht - De Hoef

 • Woodle Woodmade Light

  Wij waren op zoek naar een stoere maar natuurlijke lamp voor in onze sauna. Met de Woodle is dit helemaal gelukt! We mochten zelfs een Woodle proberen voordat we deze definitief aanschaften. We zijn zeer te spreken over SolarWoodle en de service van dit bedrijf. Kortom, een echte aanrader!

  Sauna Dalhuus - Wildervank

 • Woodle Woodmade Light

  Als vakantiecentrum zijn wij hard op weg naar volledige duurzame verlichting. Wij hebben bij SolarWoodle verlichting besteld om te proberen. Wij zijn erg tevreden over de lichtopbrengst en brandduur. We kunnen nu verlichting installeren helemaal op maat. Als je betrouwbare verlichting wilt zonder graafkosten moet je bij SolarWoodle zijn!

  Vakantiecentrum Dennenoord - Texel

 • Woodle Woodmade Light

  Wij zijn een mini-camping die terug gaat van "park" naar "terrein". De SolarWoodle armaturen passen hier perfect in. Zonder graafwerk en kabels kunnen wij onze trouwlocatie mooi verlichten. De Woodle armaturen doen het perfect, zelfs al staan ze middenin het bos!

  Minicamping 's-Koonings Veld - Arnhem

 • Woodle Woodmade Light

  Wij hebben de SolarWoodle armaturen aangeschaft om onze Safarilodges uit te lichten. Wij zijn erg tevreden over de armaturen: Ze geven prachtig licht en er zijn nooit meer kabels nodig. SolarWoodle verlichting past helemaal in onze visie van duurzame recreatie!

  Camping De Boshoek - Voorthuizen

 • Woodle Woodmade Light

  Voor ons is de Woodle een fantastische uitkomst. Dit past helemaal in onze duurzame kustplannen!

  Strandpaviljoen C-Side

 • Woodle Woodmade Light

  Wij hebben de Woodle palen aangeschaft omdat wij onze tuin duurzaam wilden verlichten. Als leverancier van zonnepanelen is dit de perfecte oplossing voor ons terrein. Kortom een aanrader!

  Schoonzon.nl - Ede

Dutch Design

Dutch design

De Woodle is op en top Hollands: Ontworpen en vervaardigd in Nederland. De Woodle heeft alle kenmerken van Dutch Design: uniek, een minimalistische strakke vorm en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Bij de keuze van de materialen wordt zoveel mogelijk met lokale materialen gewerkt. Dankzij de materiaalkeuze kunnen we de Woodle op elke situatie aan laten sluiten en past het concept in elk terrein. Daarnaast zijn alle modellen in Nederland ontworpen, vervaardigd en getest.