Woodle Large

De SolarWoodle large is ons grootste armatuur. De SOlarWoodle Large is geschikt als er echt pasverlichting wordt verwacht. Met een krachtige lichtbundel kan de SolarWoodle Large een oppervlakte van 40m2 warm-wit verlichten. 
De SolarWoodle Large is ons grootste armatuur met een lengte van 150cm en wordt 40 cm ingegraven.
€295,00excl 21% btw

Woodle Wall

De SolarWoodle Wall is ons wandarmatuur voor het verlichten van terras, ingang of terrein.

Deze innovatie verlichting op zonne-energie en LED is in staat om uw terras, terrein of voordeur mooi te verlichten met warm-wit licht. 

De SolarWoodle Wall wordt bevestigd aan een muur of wand en heeft een lengte van 85 cm.
€295,00excl 21% btw

Woodle Medium

€285,00excl 21% btw

Woodle Small

€275,00excl 21% btw

Woodle Park

€310,00excl 21% btw
Veilig online betalen

Met iDeal via uw eigen bank

Tot 31 mei 2018 gratis verzending!

Levertijd 2-3 weken

Tientallen tevreden klanten

Uitgelicht

Woodle Park

Woodle Park

€310,00excl 21% btw
Bekijk product
Woodle Small

Woodle Small

€275,00excl 21% btw
Bekijk product

Best verkocht

Woodle Large

Woodle Large

€295,00excl 21% btw
Bekijk product
Woodle Wall

Woodle Wall

€295,00excl 21% btw
Bekijk product
Dutch Design

Dutch design

De Woodle is op en top Hollands: Ontworpen en vervaardigd in Nederland. De Woodle heeft alle kenmerken van Dutch Design: uniek, een minimalistische strakke vorm en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Bij de keuze van de materialen wordt zoveel mogelijk met lokale materialen gewerkt. Dankzij de materiaalkeuze kunnen we de Woodle op elke situatie aan laten sluiten en past het concept in elk terrein. Daarnaast zijn alle modellen in Nederland ontworpen, vervaardigd en getest.

 • Woodle Woodmade Light

  Wij hebben de Woodle palen aangeschaft omdat wij onze tuin duurzaam wilden verlichten. Als leverancier van zonnepanelen is dit de perfecte oplossing voor ons terrein. Kortom een aanrader!

  Schoonzon.nl - Ede

 • Woodle Woodmade Light

  Wij hebben de Woodle aangeschaft voor het duurzaam verlichten van ons parkeerterrein. Wij zijn verbaasd over de brandduur van de Woodle; zelfs in de winter doen ze het uitstekend. De palen dragen bij aan een duurzame uitstraling van ons bedrijf. We zijn zeer tevreden!

  Lencon BV - Noordwijk

 • Woodle Woodmade Light

  Na vele jaren heb ik eindelijk mooie zonnelampen gevonden. Gevat in douglashout, degelijk Hollands ontwerp en warm licht. Ik heb er nu vijf staan langs het pad van onze parkeerplaats naar het huis en ze verwelkomen de avondlijke bezoekers. Zonder gegraaf van kabels, het aanleggen van schakelaars en het ontvangen van elektriciteitsrekeningen. Solarlampen zijn er al zo’n 15 jaar, maar de kwaliteit van het licht en de brandduur vielen mij altijd tegen. Maar de Woodle doet het uren! Een absolute aanrader!

  Jaap Gelderloos, Stroomzicht - De Hoef

 • Woodle Woodmade Light

  Wij waren op zoek naar een stoere maar natuurlijke lamp voor in onze sauna. Met de Woodle is dit helemaal gelukt! We mochten zelfs een Woodle proberen voordat we deze definitief aanschaften. We zijn zeer te spreken over SolarWoodle en de service van dit bedrijf. Kortom, een echte aanrader!

  Sauna Dalhuus - Wildervank

 • Woodle Woodmade Light

  Als vakantiecentrum zijn wij hard op weg naar volledige duurzame verlichting. Wij hebben bij SolarWoodle verlichting besteld om te proberen. Wij zijn erg tevreden over de lichtopbrengst en brandduur. We kunnen nu verlichting installeren helemaal op maat. Als je betrouwbare verlichting wilt zonder graafkosten moet je bij SolarWoodle zijn!

  Vakantiecentrum Dennenoord - Texel