Veilig online betalen

Met iDeal via uw eigen bank

Tientallen tevreden klanten
Vele klanten ervaren het extreme gebruiksgemak!
30 dagen niet goed geld terug garantie
Niet tevreden? Binnen 30 dagen uw product retour en geld terug!

Woodle Standard 125Terug

De Woodle Standaard 125 is ons basisarmatuur met een lengte van 125cm. 
Ontdek nu de mooie voordelen die SolarWoodle verlichting u kan bieden! Betrouwbare Solar-verlichting met een natuurlijke uitstraling en robuuste techniek. 
Het armatuur is uitgerust met een hoogwaardig krasvast zonnepaneel, grote accu en hoogwaardige LED. De slimme software zorgt automatisch voor een goede brandduur op basis van de hoeveelheid licht die overdag is ontvangen.
Gemaakt van Douglas hout en met een minimalistisch design is de uitstraling van dit armatuur fantastisch. Zonder kabels is deze lamp overal te plaatsen en geheel onderhoudsvrij. 
Als u een strakke uitstraling wilt en degelijke en betrouwbare zonne-verlichting dan bent u bij ons aan het goede adres!

 
Wilt u meer informatie:
Bel: 0318-750080 of: Mail
Verzend optie
3-4 weken

Product informatie

Specificaties: 
Afmetingen (HxLxW): 125x15x15 cm.
Aanbevolen ingraafdiepte: 40 cm.
Voeding: Solar
Materiaal: Onbehandeld Douglas hout.
Inclusief anti-rot bescherming.
Lichtopbrengst: 150 -200 Lumen.
Brandduur Maart - Oktober: 12+ uur.*
Brandduur November - Februari: 10+ uur.*
Gewicht: 13 kg.
Garantie Armatuur: 3 jaar.
Garantie Batterij: 3 jaar.
*Afhankelijk van plaatsing en weersomstandigheden

Uitgelicht

Woodle Park 125

Woodle Park 125

Wilt u meer informatie:
Bel: 0318-750080 of: Mail
Woodle Standard 100

Woodle Standard 100

Wilt u meer informatie:
Bel: 0318-750080 of: Mail

Best verkocht

Woodle Standard 150

Woodle Standard 150

Wilt u meer informatie:
Bel: 0318-750080 of: Mail
Woodle Wall

Woodle Wall

Wilt u meer informatie:
Bel: 0318-750080 of: Mail
Dutch Design

Dutch design

De Woodle is op en top Hollands: Ontworpen en vervaardigd in Nederland. De Woodle heeft alle kenmerken van Dutch Design: uniek, een minimalistische strakke vorm en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Bij de keuze van de materialen wordt zoveel mogelijk met lokale materialen gewerkt. Dankzij de materiaalkeuze kunnen we de Woodle op elke situatie aan laten sluiten en past het concept in elk terrein. Daarnaast zijn alle modellen in Nederland ontworpen, vervaardigd en getest.

 • Woodle Woodmade Light

  Na vele jaren heb ik eindelijk mooie zonnelampen gevonden. Gevat in douglashout, degelijk Hollands ontwerp en warm licht. Ik heb er nu vijf staan langs het pad van onze parkeerplaats naar het huis en ze verwelkomen de avondlijke bezoekers. Zonder gegraaf van kabels, het aanleggen van schakelaars en het ontvangen van elektriciteitsrekeningen. Solarlampen zijn er al zo’n 15 jaar, maar de kwaliteit van het licht en de brandduur vielen mij altijd tegen. Maar de Woodle doet het uren! Een absolute aanrader!

  Jaap Gelderloos, Stroomzicht - De Hoef

 • Woodle Woodmade Light

  Wij waren op zoek naar een stoere maar natuurlijke lamp voor in onze sauna. Met de Woodle is dit helemaal gelukt! We mochten zelfs een Woodle proberen voordat we deze definitief aanschaften. We zijn zeer te spreken over SolarWoodle en de service van dit bedrijf. Kortom, een echte aanrader!

  Sauna Dalhuus - Wildervank

 • Woodle Woodmade Light

  Als vakantiecentrum zijn wij hard op weg naar volledige duurzame verlichting. Wij hebben bij SolarWoodle verlichting besteld om te proberen. Wij zijn erg tevreden over de lichtopbrengst en brandduur. We kunnen nu verlichting installeren helemaal op maat. Als je betrouwbare verlichting wilt zonder graafkosten moet je bij SolarWoodle zijn!

  Vakantiecentrum Dennenoord - Texel

 • Woodle Woodmade Light

  Wij zijn een mini-camping die terug gaat van "park" naar "terrein". De SolarWoodle armaturen passen hier perfect in. Zonder graafwerk en kabels kunnen wij onze trouwlocatie mooi verlichten. De Woodle armaturen doen het perfect, zelfs al staan ze middenin het bos!

  Minicamping 's-Koonings Veld - Arnhem

 • Woodle Woodmade Light

  Wij hebben de SolarWoodle armaturen aangeschaft om onze Safarilodges uit te lichten. Wij zijn erg tevreden over de armaturen: Ze geven prachtig licht en er zijn nooit meer kabels nodig. SolarWoodle verlichting past helemaal in onze visie van duurzame recreatie!

  Camping De Boshoek - Voorthuizen

 • Woodle Woodmade Light

  Voor ons is de Woodle een fantastische uitkomst. Dit past helemaal in onze duurzame kustplannen!

  Strandpaviljoen C-Side

 • Woodle Woodmade Light

  Wij hebben de Woodle palen aangeschaft omdat wij onze tuin duurzaam wilden verlichten. Als leverancier van zonnepanelen is dit de perfecte oplossing voor ons terrein. Kortom een aanrader!

  Schoonzon.nl - Ede